Η πρώτη ημερίδα για την γονεϊκότητα στον Άγιο Νικόλαο

«Μια γιορτή για την γονεϊκότητα»

Την πρώτη ημερίδα για την Γονεϊκότητα στην πόλη γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής του το Parents Academy Αγίου Νικολάου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Minos Beach-Art Hotel, στον Άγιο Νικόλαο.

H ανακοίνωση του Parents Academy Αγίου Νικολάου:

Ημερίδα Γονεϊκότητας από το Parents Academy Αγίου Νικολάου:
*Μια γιορτή για την γονεϊκότητα*

Για το σχολείο αφιερώσαμε 12 χρόνια, επιπλέον χρόνια για το αντικείμενο σπουδών μας και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε γύρω από την εργασία μας.

Για να γίνουμε γονείς;

“Δεν χρειάζεται”, σου λένε…

“εμπιστεύσου το ένστικτο σου”.

 Έκανες παιδί (-ά) και κατάλαβες πως δεν ισχύει αυτό έτσι απλά. Γονιός δεν γεννιέσαι την πρώτη μέρα που γεννιέται το παιδί σου. Τουλάχιστον όχι ο γονιός που θέλεις να είσαι. Αλλιώς το φαντάζουν κι αλλιώς προκύπτει στην πορεία.

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε μια Ακαδημία Γονέων. Γιατί αυτό το όραμα, ποιος γονιός θέλεις και μπορείς να είσαι, γίνεται πραγματικότητα μέσα από την δύναμη της γνώσης και της κοινότητας. Η Ακαδημία Γονέων ξεκίνησε από το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «Παίξε Γέλασε» και την Φωτεινή Μελετάκη, Βοηθό Μητρότητας και Εκπαιδεύτρια Γονέων. Συνεχίζει την δυναμική του παρουσία μέσα από τα Εθελοντικά & Υποστηρικτικά του μέλη, δεκάδες οικογένειες του Αγίου Νικολάου.

Μέσα από το Parents Academy, απευθυνόμαστε σε όλους τους γονείς που θέλουν να δουν τη γονεϊκότητα «αλλιώς», σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν μελλοντικά γονείς και ξέρουν πως το ένστικτο και οι γνώσεις από τη δικό τους βίωμα να είναι παιδιά κάποιου, δεν είναι αρκετά εργαλεία για να γίνουν οι γονείς που επιθυμούν.

Το Parents Academy ολοκλήρωσε την πρώτη του χρονιά – μια χρονιά γεμάτη με μοιράσματα, βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, ντοκυμαντέρ, προβολές, και σεμινάρια! Ήρθε η ώρα να την επισφραγίσουμε με μια Γιορτή για τους γονείς και τα παιδιά, με μια Ημερίδα που θα είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη και την φροντίδα για όλα μας!

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Minos Beach-Art Hotel, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ημερίδα του Parents Academy Αγίου Νικολάου.

Οι επαγγελματίες-συνεργάτες που θα παρουσιάσουν το εκπαιδευτικό περιεχόμενο της Ημερίδας θα είναι οι ομιλητές και οι ομιλήτριες που υποστήριξαν το Parents Academy κατά την διάρκεια του έτους, οι περισσότεροι/ες εκτός Κρήτης, κι αυτό θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τον τόπο και την περιοχή μας.

Σε αυτή την Γιορτή, το κάλεσμα είναι προς όλες τις οικογένειες του Αγίου Νικολάου αλλά και των υπόλοιπων νομών και η συμμετοχή θα είναι χωρίς χρέωση αλλά με κλείσιμο θέσης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούμε να υποστηρίξουμε το μέγεθος των συμμετοχών. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για να συμμετάσχετε στη δημιουργία μιας κοινότητας γονέων με κοινή γλώσσα, με διάθεση να μοιραζόμαστε γνώσεις και νέα εργαλεία και εν τέλει να φέρουμε στην επιφάνεια όλες τις δυνάμεις μας στο σπουδαίο αυτό ρόλο και μαζί όλες τις δυνάμεις των παιδιών μας.

Σας περιμένουμε!

* Η συμμετοχή είναι δωρεάν και έχει περιορισμένες θέσεις, δείτε το πρόγραμμα και κλείστε την δική σας θέση, εδώ: https://parentsacademyagios.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί